Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Totale verbouwing Kantoor

Dik tevreden met de heer vos en zijn vrouw, zij hebben prachtig stucwerk afgeleverd. Na mijn wensen te hebben aangegeven is mij een duidelijk voorstel gedaan inclusief een compleet verlichtings advies. Ook hebben ze mij diverse andere adviezen gegeven om nog meer uit mijn kantoor te halen. De vloer is echt superstrak geworden. En de patchkast waar niemand zich aan waagde heeft de firma vos er voor gezorgd dat alles gelabeld en weer werkt zoals het hoort. Kortom ik heb een hele goede ervaring en samenwerking beleefd met dit bedrijf,

Algehele renovatie badkamer

Betrouwbare vakmensen die weten waar ze het over hebben en ook verstand van 'bijzaken' hebben. Meedenken bij de inrichting, keuze voor de tegels, etc. Werken netjes; maken elke dag de werkruimte bezemschoon. Plakken/dekken toegangsruimtes tot de badkamer netjes af. Eén aanspreekpunt. Gespreid betalen. Klantvriendelijk. Prima bemiddeling plaatsgevonden na problemen met de tegelleverancier en zelf fabrieksfout aan douchecabine opgelost. Duidelijk, geen gezeur over meerwerk. Hierbij geldt wel dat als jij goed voor hun zorgt, zij ook goed voor jou zijn. Dus verwen de mannen met lekkere kopjes koffie, een lunch en drinken en ze doen ook iets terug voor jou. Klein bedrijf met prima vakmensen.

Vaklui

Vaklui, hard doorwerken, veel lol en afspraken nakomen. Voelen zich verantwoordelijk voor het opleveren van een "mooi stuk werk". Dat zie je niet zo veel.

Herman en Eva van Leeuwen - Hopma

Tuinverlichting storing opgelost / nieuwe electra / stucwerk

Goede ervaring, allround en goede kwaliteit

Gabri Maessen

Trap op maat gemaakt

Geleverd wat was afgesproken. Wijzigingen werden uitstekend gecommuniceerd.

Jeroen van Wessel